“Buscàvem una escoleta on el peque es trobés com a casa; un lloc familiar, proper i el més personalitzat possible i sens dubte hem topat amb la millor opció! Estem contentíssims amb l’equip i la varietat d’activitats que fan però sobretot de veure’l com ens diu “Adeu” feliç i rialler cada dia al matí quan el deixem. Diuen que un gest val més que mil paraules!”

Confies el teu fill a unes grans professionals i persones que et fan sentir com si estiguessis a casa. El millor la gran comunicació amb tot l’equip. Molt bones instal·lacions (diferents espais, pati ampli, hort,..) en un carrer molt tranquil i alhora al costat de Ricard Vinyes. Ens han fet sentir dins d’una gran família.”

“El nostre pas pel Gegant del Pi ha sigut molt enriquidor com a família, i el nostre petit ha rebut un acompanyament molt cuidat en el pas de fer-se gran. Hem compartit moments únics amb el nostre fill formant part del projecte escola i les festes tradicionals. Us trobarem a faltar! Gràcies per fer-ho des del cor.”

“Al Gegant del Pi ens hem sentit molt ben acollits i acompanyats en el procés d’adaptació i creixement a l’escoleta del nostre fill. La comunicació ha estat clau per poder-lo acompanyar des de casa i per a la nostra tranquil·litat també. Ell ha disfrutat molt amb l’ampli ventall d’activitats que han fet i amb la interacció amb els companys i mestres. A més l’espai és molt adequat i li treuen un bon partit.”

“Famílies si esteu pensant en un lloc on els vostres petit/es es trobin acompanyats, respectats, estimats, ben atesos i aprengui força hàbits, l’escola El Gegant del Pi us ho pot oferir. Nosaltres repetim amb elles, no ho vam dubtar gens, ens hem traslladat de zona però l’escola pel meu petit segueix sent el Gegant del Pi, val la pena famílies.”

“Hem quedat súper encantats amb el tracte de tothom” Vivim a Singapur i el Pau (20 mesos) va anar al Gegant del pi durant tot l’estiu. No parlava gens de català I quan va acabar l’estiu el parla fantàstic. Durant tot l’estiu el Pau hem demanava d’anar al “cole” dissabtes i diumenges! Tracte fantàstic! Esperem tornar-hi aviat”