cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Menjador


A l’ escola bressol El Gegant del Pi, tenim cuina pròpia. La Tonyi, la nostra cuinera, ens prepara el dinar i el berenar diàriament. Ocupa un lloc essencial a l’ escola, tots els nens i nenes la coneixen i participen amb ella en determinades rutines del centre, com pot ser el collir productes ecològics i de consum habitual que plantem al jardí, per tal que ella ens els prepari per dinar.

Els menús estan supervisats per una Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica, i segueixen les pautes recomanades pel Departament de Salut pel que fa a l’ alimentació en la primera infància (0-3 anys).

Val a dir que són menús mensuals, i que des de la nostra web en podeu consultar i imprimir els diferents models existents per al llarg del curs escolar.

Els menús són equilibrats i variats, amb productes de temporada que ens serveixen proveïdors del barri , pagesos i granges que són de la nostra total confiança des de fa més de 20 anys.

Llegums, verdures al vapor, carn, peix, fruita, sempre del temps, i iogurts naturals. Respectem també , les indicacions d’evitar edulcorants, la sal, els fregits i els embotits.

Contemplem les recomanacions del Departament de Salut en la varietat d’aliments i tècniques culinàries i en la quantitat dels plats i les guarnicions recomanades segons l’edat, i, tot això, tenint també en compte el calendari d’incorporació d’aliments de cada pediatra.

Finalment cal fer un incís en el fet que tenir cuina pròpia, ens facilita poder tractar individualment, adequant els menús a possibles trastorns o malalties dels infants (gastroenteritis, al·lèrgies i intoleràncies, diabetis, celíacs, …).