L’escola està ubicada en un xalet de 160 m2, envoltat de jardí i en una zona molt tranquil·la i amb molt poc trànsit i contaminació acústica.

Hi ha un total de 6 aules, una cuina, 3 lavabos i un despatx, distribuïts en 3 plantes, tot exterior i amb molta llum natural.

Els grups són reduïts, per tal de poder oferir una atenció més individualitzada, i es fan sempre en funció de la data de naixement, d’aquesta manera els infants estan més propers, des del punt de vista cronològic i maduratiu, així com d’interessos, motivacions i inquietuds, en relació als seus companys i companyes.

Hi ha una aula dedicada al treball de la psicomotricitat i la música, i una altra per al treball de la plàstica i l’expressió artística, l’ús de les quals, s’alterna entre els 4 grups, al llarg de cada setmana.

A l’escola hi podem trobar també la cuina i un despatx per a poder dur a terme reunions i tutories amb les famílies.

Finalment, destacar també que l’escola gaudeix també d’un ampli jardí, amb un gran sorral, amb zones ombrívoles per protegir els infants de la calor a l’estiu, i d’altres amb sol directe per gaudir de l’exterior i la natura en les nombroses activitats que realitzem a l’aire lliure.

No ens podem oblidar de l’hort però, un espai de natura reservat per a l’aprenentatge i el treball d’aspectes i rutines com el regar, plantar, sembrar i collir, que formen part del nostre projecte d’escola.