La nostra escola

 

Som un centre de titularitat privada que funciona des de fa més de quatre dècades i que des dels seus origens ha passat per un procés de creixement en quan a espai físic, canviant d’edifici i millorant els espais i també en quan a canvi d’equip i número d’alumnes.

L’Escola Bressol El Gegant del Pi, és una escola familiar, on impartim la primera etapa d’Educació Infantil dels 6 mesos als 3 anys d’edat. Els grups-clases es distribueixen atenent criteris d’homogeneïtat i tenint en compte el momement evolutiu de cada infant.

1e1494ca-86b5-4121-b7cc-2e2f4a53f934

Espais

L’escola está constituïda per un xalet de 160m2 envoltat de jardí i en una zona molt tranqui·la i amb molt poc trànsit i contaminació acústica.

Hi ha un total de 6 aules, una cuina, 3 lavabos, i un despatx distribuïts en 3 plantes, tot exterior i amb molta llum natural. 

Veure més fotografíes
a-gegant26

L'equip educatiu


Totes les persones que integrem l’equip pedagogic tenim les titulaciones requerides del Departament d’Educació: tècnic superior en Educació Infantil i diplomades en Magisteri i participem, al llarg del curs en cursos de formació continuada de creixement personal i professional.