cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Espais


L’escola està ubicada en un xalet de 160 m2, envoltat de jardí i en una zona molt tranquil·la i amb molt poc trànsit i contaminació acústica.

« 1 de 28 »

Hi ha un total de 6 aules, una cuina, 3 lavabos i un despatx, distribuïts en 3 plantes, tot exterior i amb molta llum natural.

4 de les 6 aules, estan dedicades a cada un dels grups dels infants de la llar.

el_gegant_del_pi_caragols

A sobre, l’aula dels Caragols. A sota, la dels Ocells.

el_gegant_del_pi_ocells-2

Quatre grups

La classe dels Peixets, on hi ha els nadons (des dels 6 als 12 mesos), la classe de les Tortugues (de 12 a 24 mesos),  i les classes dels Cargols i els Ocells, on hi ha els infants de dos a tres anys.

Les classes de P0 i P1, comparteixen una tercera aula dedicada al canvi, organitzada amb casellers on cada infant te tot el que pot necessitar per al canvi i la higiene personal, i on també hi ha una petita terrassa que fem anar per activitats diàries com observar el temps que fa, a l’activitat del Bon Dia, i/o per descobertes, com pot ser jugar amb farina i aigua a la primavera.

gegant_del_pi_bebes

L’aula dedicada al canvi i la higiene personal, al costat de la classe dels Peixets i de les Tortugues.

La classe dels Peixets consta de dos espais, un dedicat a les activitats diàries de descoberta i experimentació, així també com per fer els àpats (dinar i berenar), i un altre dedicat al descans i activitats de relaxació i estimulació sensorial.

el_gegant_del_pi_peixos-3

La classe dels Peixets.

Pel que fa a les dues aules de P2, val a dir que una, l’aula dels Ocells, està organitzada per racons de joc, amb l’objectiu principal de treballar i incentivar el joc simbòlic, la imaginació, la sociabilització entre companys i l’autonomia personal.

el_gegant_del_pi_ocells

L’aula dels Ocells, organitzada per racons de joc.

A la classe dels Cargols, en canvi, hi podem trobar tot tipus de material per a treballar el llenguatge oral i matemàtic, així com contes, titelles, jocs d’encaixar, d’enfilar, lotos de memòria, jocs de classificació,…

Dos cops a la setmana, els grups de P2 s’intercanvien les aules per poder treballar de manera global amb tots els espais i materials de l’escola.

Val a dir, que els espais i el mobiliari, així com tot el material de les aules i del pati, estan adaptats a les diferents edats, i compleixen la normativa vigent en matèria de seguretat.

Els grups són reduïts, per tal de poder oferir una atenció més individualitzada, i es fan sempre en funció de la data de naixement, d’aquesta manera els infants estan més propers, des del punt de vista cronològic i maduratiu, així com d’interessos, motivacions i inquietuds, en relació als seus companys i companyes.

Hi ha una aula dedicada al treball de la psicomotricitat i la música, i una altra per al treball de la plàstica i l’expressió artística, l’ús de les quals, s’alterna entre els 4 grups, al llarg de cada setmana.

el_gegant_del_pi_plastica-2

A l’escola hi podem trobar també la cuina, espai de la Tonyi i un despatx per a poder dur a terme reunions i tutories amb les famílies.

el_gegant_del_pi_cuina

La cuina de la Tonyi.

Finalment, destacar també que l’escola gaudeix també d’un ampli jardí, amb un gran sorral, amb zones ombrívoles per protegir els infants de la calor a l’estiu, i d’altres amb sol directe per gaudir de l’exterior i la natura en les nombroses activitats que realitzem a l’aire lliure.

No ens podem oblidar de l’hort però, un espai de natura reservat per a l’aprenentatge i el treball d’aspectes i rutines com el regar, plantar, sembrar i collir, que formen part del nostre projecte d’escola.

gots-lavabo-2