cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Contacte


brand_logo

El Gegant Del Pi

C/ Serra del Montsec, 6
25006 Lleida
Tel. 973 24 97 97      617 35 88 61
info@elgegantdelpi.cat

Horari: 7:45 a 18:30h.

També, si ho preferiu, podeu fer-nos arribar els vostres comentaris o dubtes mitjançant el formulari de sota i, tan aviat en sigui possible, ens posarem en contacte amb vosaltres.

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Text de verificació captcha

 

FORMULARI DE CONTACTE PÁGINA WEB

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:En compliment del deure d’ informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l’ assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT:Gegant del Pi, S.L.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES:Gestionar i respondre la seva consulta.

CONSERVACIÓ DE LES DADES:Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que es exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l’ organització.

LEGITIMACIÓ PER A EL TRACTAMENT:Interès legítim de les parts per a donar resposta a la sol·licitud d’ informació.

DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.

ELS SEUS DRETS:Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Gegant del Pi, S.L., a C/ Pirineus, nº 5, 25006, Lleida (Lleida) a més d’ acudir a l’ autoritat de control competent (AEPD)

El fet d’emplenar aquest formulari implica que el remitent accepta les condicions de l’ us del formulari de contacte i reconeix que les dades que ens indica són seves, exactes i certes.