cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

L’escola


La nostra escola va iniciar el seu camí l’ any 1982. Som una escola laica, que sorgeix de la motivació de crear un centre pedagògic basat en el dret de l’infant a ser educat.

Ja en aquell moment, i atesa la titulació docent de les persones que varen endegar el projecte, es va sol·licitar al Departament d’ Ensenyament, constar com a centre educatiu.

Vàrem aconseguir el permís definitiu l’ any 1984 i des d’ aquell moment i al llarg dels anys, hem anat col·laborant amb el Departament d’ Ensenyament, en tot allò que ha estat possible.

La nostra voluntat de ser escola pública ens va dur, juntament amb els equips docents d’ altres escoles, a fundar la Coordinadora d’ Escoles Bressol Privades de Lleida, la qual es va oferir i obrir a totes les llars d’ infants d’ aquella època que complissin els requisits següents:

  • Titulació del personal.
  • Grups reduïts d’ alumnes.
  • Horaris adients i no excessius.
  • Contínua formació del professorat.

La trajectòria de l’ esmentada Coordinadora, ens va dur a compartir formació, intercanvi d’ experiències i conscienciació social.

L’escola està constituïda per mestres i educadores, que compartim una gran il·lusió per tirar endavant un projecte educatiu en el qual creiem fermament, basat en la Comunitat d’ Aprenentatge, en la comunicació (escola-família), en el saber escoltar, observar i acompanyar els infants en el fantàstic viatge del creixement a través d’un seguit d’activitats vivencials, d’experimentació, descoberta i estimulació de la imaginació.