El Gegant del Pi

C/Serra del Montsec, 6
25006 Lleida
Tel. 973249797


 

FORMULARI DE CONTACTE

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Assumpte

  El vostre missatge

  Text de verificació captcha

   
  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:En compliment del deure d’ informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l’ assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.
  RESPONSABLE DEL TRACTAMENT:Gegant del Pi, S.L.
  FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES:Gestionar i respondre la seva consulta.
  CONSERVACIÓ DE LES DADES:Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que es exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l’ organització.
  LEGITIMACIÓ PER A EL TRACTAMENT:Interès legítim de les parts per a donar resposta a la sol·licitud d’ informació.
  DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.
  ELS SEUS DRETS:Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Gegant del Pi, S.L., a C/ Pirineus, nº 5, 25006, Lleida (Lleida) a més d’ acudir a l’ autoritat de control competent (AEPD)
  El fet d’emplenar aquest formulari implica que el remitent accepta les condicions de l’ us del formulari de contacte i reconeix que les dades que ens indica són seves, exactes i certes.