cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Una pluja de somnis…


L’escola la formem i la fem entre tots. D’aquesta manera, és com a principi de curs, animem tots els pares i mares a que somiïn, amb nosaltres, quin tipus d’escola volen pels seus fills/es i quines activitats els hi agradaria que s’hi realitzes.

Passat un temps determinat ( 1 mes aprox.), es fa un buidatge de somnis i es fa una programació de tot els curs, en funció de les activitats plantejades per les famílies i les mestres i educadores, en les quals, evidentment, tots hi som convidats a participar-hi.

El millor que es pot donar als fills, a més de bons hàbits, són bons records.

Harris, Sydney.

La nostra escola, com a llar que depèn del Departament d’ Ensenyament, es caracteritza també per tenir un projecte curricular on hi ha fixats els objectius i/o continguts que s’han d’haver treballat i assolit al final de cada etapa ( P1 i P2), ara bé, la manera de treballar-los i assolir-los, sempre és mitjançant l’ajut de les activitats proposades per les famílies

Alguns dels somnis de les famílies, esdevenen projectes que treballem al llarg de tot el curs escolar.

Tenim tres Comissions de Voluntariat creades, on s’hi pot apuntar qualsevol persona que hi estigui interessada a participar, donant l’opció a tots i totes, de formar part de l’escola.

És d’aquesta manera que cada curs esdevé totalment diferent a l’ anterior, i com sorgeixen maneres noves, fresques i màgiques per aprendre experimentant.