cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Santa Cecília amb en Joan Baró i la Núria Garcia

El passat dimarts dia 15 de novembre, a l’escola vam rebre una visita molt especial. En motiu de la celebració de Santa Ccecília i com cada any, en Joan Baró i la Núria Garcia, músics de professió i grans amics gegantins, ens van visitar per oferir-nos un taller musical. Tots dos ens van presentar diferents intruments de vent, corda i percussió, i ens van embadalir mentre feien que en parelles, “juguessin”. Primer el violí amb el timbal, després la viola amb el flautí, més tard, la guitarra, de nou amb el violí…
La música ens alimenta l’ànima i ens mans d’artistes com en Joan i la Núria ens enamora més, si s’escau. Gràcies amics per compartir un cop més amb nosaltres el vostre talent, sou una parella sensacional.

Posted by

  • Festes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *