cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Visitem el Col·legi Claver de Raïmat, una escola de grans

El passat divendres dia 6 de Juny, els nens i nenes de les classes dels Ocells i els Caragols, vam visitar el Col·legi Claver de Raïmat, una escola de grans. Vam poder visitar diferents espais d’aquesta escola, com l’hort, els patis, les aules de P3, i vam compartir estones i activitats amb els seus alumnes. Una experiència divertidíssima que acosta als nostres menuts a la genial realitat que viuran a partir del proper Setembre. Gràcies a tot l’equip d’aquesta genial escola per rebre’ns com ho fan cada any!!

Posted by

  • L'escola

  • Posted by Núria 19 juny 2014 at 14:13

    Si que és tot més gran si…..

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *