cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Visitem el Camp d’Esports i els jugadors del Lleida Esportiu

El passat dimecres dia 4 de Juny, els nens i nenes de les classes dels Ocells i els Caragols, vam visitar el Camp d’Esports de Lleida. Un matí ple d’emocions com veure el camp, la sala de trofeus, la visita del Marraco Esportiu i com no, conéixer alguns dels jugadors de l’equip Lleida Esportiu. No només ens van venir a rebre, sinó que a més ens van regalar una pilota per cadascun de nosaltres. Milers de gràcies a tots per rebre’ns com ho vau fer!!!

Posted by

  • L'escola

  • Posted by Markel i familia 9 juny 2014 at 14:38

    Carai!!!! quina sort els del Lleida de tenir visites així jajajajaajajaja

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *