¡¡Aquest any inaugurem el curs amb una nova pàgina web!!

Ens il·lusiona enormement tenir aquesta eina per tal que, tothom que ho desitgi, pugui veure de ben a prop, qui som i com treballem.

A més a més, i juntament amb el blog, ha estat concebuda com un recurs a l’abast de totes des famílies, per tal de fomentar encara més la comunicació amb les mateixes i poder establir un contacte diari a l’hora de fer propostes i plantejaments, així com per estar al corrent de tot el que es va fent a l’escola, a mode de publicacions d’avisos, recordatoris i possibles comunicats per a les famílies, ja siguin de properes festes i celebracions, activitats amb voluntariat, xerrades i tallers per als pares, sortides,…

El que més ens satisfà però, és que l’elaboració de la web hagi estat en mans d’un pare de l’escola, algú, que ens coneix i que com ningú altre podia transmetre allò que representem.

Gràcies Xavi !

6 Replies to “Estrenem pàgina web”

 1. Estimada escola El gegant del pi,

  primer de tot donar-vos una gran benvinguda en el món virtual.
  Fa tres anys que us conec i estic encantada d’haver format part d’aquesta comunitat educativa, pel fet d’haver realitzat les meves pràctiques.
  Solsament puc dir-vos que ha estat un plaer treballar-hi i a la vegada dona gust que tingueu les portes obert de bat a bat per qualsevol mena de dubte.

  Un petonet ben gran per a tot l’equip!

  AIDA

 2. No vam dubtar en cap moment en depositar a tot el equip humà l’ensenyament i els valors que entre escola i família esta aprenen el nostre fill.

  Gracies a tot l’equip no podríem trobar una escola millor!!!!!!

 3. Crec que hem trobat l’escola on somiavem dur les nostres filles, una escola familiar i propera, i a la vegada màgica.

  Enhorabona per la web i felicitacions i mil gracies per la feina que feu cada dia totes/s plegats.

  Una abraçada

 4. Per nosaltres és una escola màgica, té un ambient tant especial que ens va “enganxar” desde el primer dia, tant als pares com als nens… només entrar es sent que es respira diferent.

  Nosaltres només en podem donar-vos les gràcies per fer el que feu i com ho feu i per donar-nos l’oportunitat de participar-hi!!!

  Enhorabona per la Web! I gràcies a tots els que hi heu dedicat molt temps i esforç en fer-la realitat! Gràcies!

 5. En primer lloc, enhorabona per aquesta web, ens ha fet molta il·lusió que encara tinguessiu una foto on sortís el Marcel. A ell també li ha fet il·lusió!!!.

  Ja són dos nens que han passat per les vostres mans i estem encantats. Ja ho sabeu!. Des de la vostra arribada a les nostres vides, tot ha estat tan fàcil, que no ens podem imaginar una primera infància sense el vostre carinyo, la vostra implicació, dedicació, i perseverància en tots els moments, bons i no tan bons.

  Moltes gràcies a tots i totes. Gerard, Anna, Marcel i Roger.

 6. Hola a tots/es,

  volem dir-vos que ens encanta aquesta web!!!!! Ara tindrem una manera més de comunicar-nos.
  I felicitar-vos també per la vostra tasca de cada dia i fer que cada dia el Martí es quedi amb vosaltres amb un gran somriure.

  Gràcies a tots/es,

  Xavi, Esther i Martí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *